Een mooi cadeau van Nicoline Coiffures

17 december 2010

ZEIST - Nicoline Coiffures aan de Laan van Cattenbroeck 69 heeft dit jaar geen kerstcadeautjes voor haar klanten. Dit jaar is het kerstcadeau voor Stichting Haarwens, ‘‘voor kinderen , die het echt nodig hebben.’’

Kapster Kitty Bekooy legt uit hoe dit in zijn werk gaat. ’’Wij hadden ieder jaar wel een leuk presentje voor onze klanten. Dat kon een fles wijn zijn, of een fijne shampoo of zoiets.
Dit jaar opperde onze medewerkster Aniek of we er niet één groot cadeau van konden maken voor de stichting Haarwensen. Die voorziet kinderen tot en met 18 jaar gratis van een pruik, als ze kaal zijn geworden als gevolg van een medische behandeling of door een andere oorzaak. Die worden gemaakt van echt haar. De stichting zoekt altijd vrijwilligers die hun haar -minimaal 25 centimeter- willen doneren. Maar natuurlijk is er ook geld nodig om de pruiken goed te onderhouden. Dat doel sluit natuurlijk prachtig aan bij ons als kappers, en we vonden het een prima idee om mee te doen. Ook onze klanten vinden dat: enkele hebben al gevraagd of ze zelf ook wat geld konden storten. Natuurlijk zijn we erg blij met deze reacties!
Wij als Nicoline Coiffures zijn blij om wat voor anderen te kunnen betekenen, juist in deze periode!’’

Haarwensen
<> Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij levert gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen. Zodra de eerste haren uitvallen, kunnen kinderen bij Stichting Haarwensen een gratis pruik uitzoeken die op maat wordt gemaakt. Zo hoeven deze kinderen geen dag zonder haar rond te lopen.

Nicoline Coiffures, Laan van Cattenbroeck 69, 3703 BK Zeist, 030-6915844, www.nicolinecoiffures.nl

Terug naar het overzicht