Vier vriendinnen uit Hoofddorp halen meer dan € 10.000 op

Vier vriendinnen uit Hoofddorp halen meer dan € 10.000 op

26 juni 2014

We dit it!
De 4 vriendinnen, Marion, Elles, Helma en Willeke kwamen afgelopen zomer bijeen. Samen besloten zij dat zij moesten werken aan hun conditie. Alleen gewoon sporten klonk niet iedereen goed in de oren. Daarop besloten zij om zich in te schrijven voor de Five Boro Bike Tour. Dit is een fietstocht van zo’n 65 kilometer dwars door New York. Zo konden zij het nuttige met het aangename combineren.
Een rit op de fiets van 65 kilometer was al een uitdaging, maar de dames besloten de uitdaging nog groter te maken. Ze wenste geld op te halen voor Haarwensen. Geïnspireerd door de actie van 3 vriendinnen uit Hoofddorp hadden zij als doen om 5 haarwerken te kunnen financieren. Hiervoor dienden zij meer dan 7.500 euro op te halen.
Iedereen was verrast door alle aangeboden hulp. Basisscholen en sportscholen besloten om voor hen actie te voeren. Vele lokale ondernemers zette spaarpotjes op de toonbanken neer. En ook de mensen uit hun omgeving doneerden gul. Maar de dames zaten zelf natuurlijk ook niet stil. Zij verkochte zelfgemaakte bonbons.

Toen de donatieteller op 7.500 stond werden de dames op een goede manier gretig. Zouden zij de 10.000 euro kunnen halen? Met hulp van velen is dit gelukt. Uiteindelijk hebben zij € 10.508,41 kunnen overhandigen aan Haarwensen.

Vol emotie, maar vooral trots kijken zij terug op hun bijzondere reis. De Five Boro Bike Tour is een fantastische manier om New York te leren kennen. Onderweg spraken zij met de vele deelnemers over hun doel. Iedereen was vol lof. Gedragen door de sfeer tijdens de fietstocht behaalde de vriendinnen met gemak de eindstreep. Moe, maar voldaan toastte zij op hun succesvolle actie.

Marion, Elles, Helma en Willeke, ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme, betrokkenheid en inzet. Jullie hebben onze, maar ook jullie eigen verwachtingen meer dan overtroffen. Chapeau!


Terug naar het overzicht