Queen Irene verkoopt koekjes voor Haarwensen

Queen Irene verkoopt koekjes voor Haarwensen

21 juli 2014

Dertig missen uit de gehele Benelux maken kans om Queen of the BeNeLUX te worden. Elk jaar kiezen de missen gezamenlijk een goed doel waar zij zich tijdens de verkiezingperiode voor inzetten. Dit jaar is dat Haarwensen.

Afgelopen zaterdag hield Queen Irene Hofstede in samenwerking met Bakkerij Krook in Kollumerzwaag een actie voor de Stichting haarwensen. De week ervoor ging ze koekjes bakken bij Bakkerij Krook en heeft ze vele andere voorbereidingen gedaan. Ook was er een springkussen (gesponsord door Pittshop Tentenverhuur). De kinderen kregen ijs en ranja en voor de volwassenen was er koffie met gebak! Alles voor Stichting Haarwensen. In de ochtend was het een gezellige drukte. Irene: " Het was erg gezellig en de koekjes gingen als warme broodjes over de toonbank." Ook in de middag waren er kinderen op het springkussen en kwamen mensen langs ondanks de hoge temperaturen.
Irene: '' We hebben een heel mooi bedrag van €160,- op kunnen halen voor de stichting. Hiermee kan ik met een goed gevoel terug kijken op een geslaagde en zeer gezellige dag"

Meer info over de Missverkiezing: www.queenofthebenelux.com


Terug naar het overzicht