AMI Kappers knipt vlechten af tijdens Zwarte Cross festival

AMI Kappers knipt vlechten af tijdens Zwarte Cross festival

29 juli 2014

Kappersketen AMI kappers was voor de 2e keer aanwezig bij het Zwarte Cross festival op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juli jl. in Lichtenvoorde. Tijdens de drie dagen van een bijzondere mix van cross, muziek, stunts, theater en nog veel meer spektakel, maakten AMI kappers de bezoekers festivalproof en zette zich in voor Haarwensen.

Bij de Wellness Oase op het festivalterrein stond een team van haarstylisten klaar om de bezoekers tegen een kleine vergoeding te voorzien van een trendy festival look. Maar ook voor een relaxte knipbehandeling en een heuse coupe de compress. Bezoekers van de Grasnapolsky weide werden in de ochtenduren helemaal in de watten gelegd. Mannelijke bezoekers genoten van een heerlijke scheerbehandeling, vrouwelijke bezoekers kregen een festivalcoupe of glamour curls.

Bijzonder!
Alle drie de dagen reed er op het festivalterrein een speciale mobiele knipfiets rond waar bezoekers hun haar konden doneren aan Haarwensen. Na het afknippen van de vlecht (minimaal 25 cm) zorgden de kapsters ervoor dat de haardonoren met een geweldige nieuwe coupe door konden feesten. En dat geheel gratis! In totaal zijn er acht prachtige vlechten afgeknipt. 


Terug naar het overzicht