Haarstudio Toonen knipt gratis!

13 januari 2011

Ben jij ook toe aan een nieuw hip kapsel, maar vind je het zonde van je lange haren of is het wellicht te duur? Haarstudio Toonen uit Apeldoorn heeft de oplossing voor je. De hele maand februari, maart en april knippen zij iedereen die 25 centimeter of meer laat knippen namelijk gratis! En je haren zullen niet in de prullenbak verdwijnen. Deze worden namelijk opgestuurd naar Stichting Haarwensen.

Stichting “HAARWENSEN” gebruikt deze haren om pruiken te maken voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar zijn verloren. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken kosten zo’n €1500 tot €2000 en worden maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen. Daarnaast worden ook de kosten voor het onderhoud van de pruik door de stichting vergoed.

Jullie zullen als geen ander weten hoe belangrijk je haren zijn. Ze bepalen het grootste gedeelte van je uiterlijk. Kinderen zonder haren zijn dan vaak ook erg onzeker. Met een pruik van echt haar zien zij er niet meer ziek uit. En kunnen deze kinderen weer gewoon kind zijn, in plaats van een patiënt.

Wil jij een gratis nieuw kapsel en een ander helpen? Neem dan contact op met de kapsalon om een afspraak te maken.

Meer informatie over de bestemming van je haren vindt je op: www.haarwensen.nl

We hopen je snel in de kapsalon te mogen verwelkomen, zodat we zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen!

Met vriendelijke groet,

Haarstudio Toonen
Snipweg 20
7331 LV Apeldoorn
055-5060975
www.haarstudiotoonen.nl

Terug naar het overzicht