Kapsalon Widy by Everline overtreft verwachtingen

Kapsalon Widy by Everline overtreft verwachtingen

15 september 2014

Sinds 2012 zet kapsalon Widy by Everline uit Bennekom zich actief in voor Stichting Haarwensen. Deze Stichting heeft als doel zieke kinderen die kaal zijn geworden te voorzien van een pruik van echt haar. Haarwensen is daarbij afhankelijk van donaties vanuit het land en ook dit jaar werd tijdens een zonovergoten Vlegeldag op 27 augustus door het team van Widy by Everline alles uit de kast gehaald voor dit goede doel.

Vanaf 10:00 uur is er de hele dag volop geknipt. Alle opbrengsten van deze knipbeurten worden gedoneerd aan Haarwensen. Daarnaast heeft de kapsalon voorafgaand aan de Vlegeldag een oproep gedaan aan personen die lang haar hadden en dat wilden laten afknippen. Dit afgeknipte haar wordt namelijk verwerkt tot pruiken voor de zieke kinderen.

In 2012 zijn er 9 vlechten afgeknipt tijdens de Vlegeldag. Dit jaar hadden 3 personen zich aangemeld om hun lange haar af te laten knippen. Het was dan ook spannend of er dit jaar meer vlechten afgeknipt zouden worden. Na de middag ging de schaar in vlecht nummer 4 en vanaf dat moment volgde de ene na de andere persoon die op het podium voor de kapsalon plaats nam om een lange vlecht af te staan. Boven verwachting van een ieder werd om 20:30 uur de laatste vlecht afgeknipt waarmee het totaal op maar liefst 21 vlechten kwam. Ook de financiële donatie was bekend, er is maar liefst € 1.000,- opgehaald. Een geweldig resultaat!

Widy by Everline bedankt iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de vele euro’s die zijn gedoneerd. Ook willen zij alle kanjers bedanken die de stap namen om hun lange haar te doneren voor het goede doel.

Graag overtreft Widy by Everline ook uw verwachtingen. Voor een perfect kapsel bent u welkom aan de Dorpstraat 60 in Bennekom. Het telefoonnummer is 0318-416389.

 


Terug naar het overzicht