Siesoo Hairstudio vlecht erop los

Siesoo Hairstudio vlecht erop los

18 september 2014

Annelies van Siesoo Hairstudio uit Middenmeer is al jaren ‘fan’ van Haarwensen. Zij vindt het een mooie gedachte dat zij vanuit haar ambacht daadwerkelijk kinderen kan helpen. Dit doet zij dan ook graag! Eind augustus heeft zij een vlecht workshop georganiseerd. Alle kinderen lopen namelijk altijd prachtig gekapt de salon uit. Maar wanneer Annelies hen een week later tegenkwam, was het modieuze kapsel weer ingeruild voor een eenvoudige knot of staart. Dit moest anders.

De vlecht workshop was voor slechts € 10 voor iedereen toegankelijk. Opvallend was het grote aantal mannelijke deelnemers. Blijkbaar willen ook de vaders hun kinderen kunnen voorzien van prachtige haren. Het was een drukte van jewelste in de salon. Maar ook buiten was genoeg te zien en horen. De dames van BL!TZZ zongen en swingden erop los. Maaltijdservice Hap zorgde ervoor dat het toegestroomde publiek aan niets ontbrak.

Naast de vlechtworkshop konden mensen ook terecht voor een haardonatie. Gedurende de hele dag zijn er 4 dappere langharigen geweest die zich lieten kort wieken. Annelies is ontzettend enthousiast over het eindresultaat. Trots deelt zij mee dat er maar liefst € 1.000,- is opgehaald. Dit geld komt voort uit de vlecht workshops en de loterij verkoop van de dames van BL!TZZ. Het was een geweldige dag die zeker herhaald gaat worden.

Bron foto’s Queens Fotografie


Terug naar het overzicht