Queen of the BeNeLux missen in actie voor Haarwensen

Queen of the BeNeLux missen in actie voor Haarwensen

23 september 2014

Zaterdag 20 september is Dhenia Covens, 21 jaar uit Antwerpen (België), gekroond tot Queen of the BeNeLux. Jeanine Ottenhof, Queen of the BeNeLux van 2013 heeft haar kroon overhandigd aan Dhenia Covens. Dhenia zal deze titel met trots dragen.

Dhenia Covens en Charina Bartels zullen hun land vertegenwoordigen op Miss Toerism International 2014 in Maleisie. Om aan deze miss verkiezing te kunnen deelnemen hoef je niet mooi te zijn. Het gaat voornamelijk om inhoud en uitstraling. Naast de bekende bikini- en talentenronde was er ook een goede doelen ronde. Voorafgaand aan de verkiezing hebben de missen zich op ludieke wijze ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor Haarwensen. Zo zijn er koekjes gebakken en verschillende vlechten ingezameld. Noor Kempers heeft het meeste geld opgehaald en is hiermee benoemd tot Miss Charity. Zij had de eer om de cheque aan André Snellen (penningmeester Haarwensen) te overhandigen. De cheque representeerde een waarde van maar liefst € 2.814,-.

Er was veel enthousiasme onder de deelnemers en organisatie. Er bestaat dan ook een grote kans dat Haarwensen volgend jaar wederom het goede doel van Queen of the BeNeLux zal zijn.
Meer informatie over de miss verkiezing is te vinden op de website.


Terug naar het overzicht