Leerlingen Kalsbeek College Woerden zetten zich in voor Haarwensen

16 juli 2014

Het is inmiddels traditie dat het Kalsbeek College te Woerden het schooljaar afsluit met een actiedag voor meerdere goede doelen. In overleg met de BSA , leerlingenraad en directie worden deze doelen bepaald. Haarwensen was dit jaar één van de goede doelen waar de leerlingen op 9 juli jl. voor in actie kwamen.

Alle leerlingen konden deelnemen aan verschillende sportieve activiteiten. Hardlopen, skeeleren, roeien, zwemmen en fietsen waren favoriet. Door zich te laten sponseren zamelde de leerlingen geld in voor de goede doelen pot. Hoogtepunt van de actie dag was het moment dat de schaar in het haar van een aantal meiden werd gezet. Zij doneerden hun lange lokken aan Haarwensen.

Door de buitengewone inzet van de leerlingen zijn de opbrengsten van de actie dag hoger dan verwacht. De goede doelen zijn inmiddels verblijd met een prachtige donatie om hun doelstelling te realiseren. Haarwensen mocht een bedrag van € 6.000,- in ontvangst nemen. Met deze donatie kunnen wij maar liefst 4 kinderen heel blij maken met schitterende pruiken gemaakt van echt haar. Dit is voor jonge mensen erg belangrijk, onze dank is groot!

Terug naar het overzicht