De leukste kapsalons per provincie zijn bekend

02 oktober 2014

Na een spannende finaleronde zijn de kapsalons die bij de Verkiezing van de Leukste Kapsalon winnaar van hun provincie zijn geworden bekend. In de finaleronde kon er gestemd worden via de verkiezingswebsite, Facebook en zelfs SMS. Bij de Award Uitreiking in Kasteel de Hooge Vuursche wordt bekend gemaakt welke kapsalon zich “Leukste Kapsalon van het Jaar” mag noemen. Kaarten voor de Award Uitreiking zijn te bestellen via www.kapsalonvanhetjaar.nl

Enthousiaste deelname door kapsalons en positieve effecten
“Kapsalons kunnen positieve aandacht goed gebruiken. Dat wordt ze met deze verkiezing geboden. Zowel in de gemeente- als in de finaleronde hebben kapsalons leuke en creatieve acties georganiseerd om stemmen te werven. Niet alleen de Provinciale- en Landelijke titel zijn van belang. Juist ook het uitdragen van de gemeentetitel levert kapsalons veel op, want daar zit de concurrentie”, aldus Wilfred Romijn van de organisatie van de Verkiezing.
Voor alle deelnemende kapsalons is er nu een rapport beschikbaar, met daarin de rapportcijfers, geschreven beoordelingen en verbeterpunten die zijn aangedragen door hun klanten. Dit geeft kapsalons de mogelijkheid om in de toekomst nog leuker te worden.

De kapsalons die provinciale winnaars zijn geworden zijn:

Drenthe - Anniek’s Hairdesign uit Borger
Flevoland - Restylers uit Zeewolde
Friesland - Alie’s Knipkuorre uit Jistrum
Gelderland - Barbershop Beiroet uit Lochem
Groningen - Hairforce uit Groningen
Limburg - Salon Mano Capelli e Bellezza uit Geleen
Noord-Brabant - Herenkapsalon de Barbier uit Veldhoven
Noord-Holland - Hairplace uit IJmuiden
Overijssel Rob’s - New Hairline uit Hardenberg
Utrecht - Kitty’s Hair & Beauty uit Maarssen
Zeeland - Hair by Louella uit Clinge
Zuid-Holland - Araz Kapsalon uit Schiedam

Iedereen is welkom bij de Award Uitreiking
De feestelijke Award Uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon vindt plaats op 27 oktober in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Op deze schitterende locatie ontvangen de provinciewinnaars hun welverdiende Award en wordt bekend gemaakt welke kapsalon naar huis gaat met de landelijke titel “Leukste Kapsalon van het Jaar” en wie de Keten Award wint. Ook gaan die avond drie kapsalons naar huis met een Creativiteit Award omdat ze de nominatie van hun kapsalon op een creatieve, gekke of bijzondere manier onder de aandacht hebben gebracht. Stichting Haarwensen ontvangt tijdens de Award Uitreiking een mooie cheque. Meer informatie over de Award Uitreiking is te vinden op www.kapsalonvanhetjaar.nl

Organisatie en partners
De Verkiezing van de Leukste Kapsalon wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met OndernemersUnited, Leuk voor Jou en Maatschappelijk Partner Stichting Haarwensen.

Terug naar het overzicht