Het 2e jaar van De Benefietbeurs ‘Geef om Hem & Haar’ was wederom een groot succes.

Het 2e jaar van De Benefietbeurs ‘Geef om Hem & Haar’ was wederom een groot succes.

15 oktober 2014

''Tijdens deze dag konden mensen kennis maken met de vele verschillende schoonheidsbranches. Voor €2,50 konden ze onder andere een rug-, voet-, hand-, voetreflex-, klankschaal- en vele andere soorten massages ondergaan. Er werden wenkbrauwen getatoeëerd en haren geknipt. Ook aan de kinderen was gedacht, zij konden gaan knutselen, grabbelen, rad draaien of zich laten schminken.

Op de bijzondere locatie de ‘Cultuurschuur Wieringermeer’ hebben de gasten genoten van de modeshow en verschillende muzikale optredens.
De gehele opbrengst van deze dag komt ten goede aan KIKA, Stichting Haarwensen en Pink Ribbon. Deze doelen stonden zelf ook met een stand naast nog een aantal verkoop stands die allemaal hun steentje hebben bijgedragen aan de opbrengst.
Ook konden we weer rekenen op de vele plaatselijke maar ook landelijke ondernemers met hun sponsoring voor de verloting en het Rad van Avontuur. Langs deze weg willen we hen ook nogmaals bedanken, zonder hen was het niet zo’n groot succes geweest.

De totale opbrengst van deze dag was € 2842,= het eindbedrag zal verdeeld worden over de doelen.
Wij hopen dat we volgend jaar weer zo’n prachtige beurs kunnen houden en op alle deelneemsters en sponsoren kunnen rekenen.’’

Aldus de organisatie van Benefietbeurs Geef om Hem & Haar. Haarwensen is trots dat zij al 2 jaar onderdeel van deze goede actie is.

 


Terug naar het overzicht