Great Lengths steunt Stichting Haarwensen!

Great Lengths steunt Stichting Haarwensen!

26 augustus 2008

Elk kind dat door ziekte kaal wordt heeft recht op een pruik of haarstuk . Kapster Yvonne de Boer heeft een kapsalon in het AMC en weet uit ervaring hoe vreselijk kinderen het vinden om hun haar te verliezen en richtte daarom Stichting Haarwensen op. De stichting zamelt natuurlijk haar en geld in om zieke kinderen een gratis haarwerk te kunnen geven. Great Lengths hoorde van dit fantastische initiatief en besloot direct om haar te helpen. Het bekende hairextensionbedrijf uit Gouda ontwikkelde voor dit doel zelfs een speciale ‘Hair Holder’. Hierdoor is het makkelijker om een mooie pruik of een prachtig haarstuk te maken.

Ook de Nederlandse Great Lengths kappers reageren onverdeeld positief. Zij sturen gebruikte hairextensions nu terug naar het hoofdkantoor in plaats dat dit voor Stichting Haarwensen zo waardevolle haar in de prullenbak beland. Ook bekende Nederlandse hairextensions gebruikers zoals Tanja Jess, Leontien van Moorsel en Miryanna van Reeden zijn enthousiast over de actie en werken graag mee.

Door de steun van Great Lengths is het voor Stichting Haarwensen nu mogelijk om aan grote hoeveelheden haar van de beste kwaliteit te komen. Op woensdag 3 september overhandigt Julia Samuel om 11:00 de eerste kilo’s (!) haar aan initiatiefneemster Yvonne de Boer. Ook zullen onder andere actrice Marian Mudder, schrijfster Annemarie Postma en zanggroep Kus aanwezig zijn. Deze overhandiging zal plaatsvinden in de ontvangsthal van het AMC te Amsterdam.


Terug naar het overzicht