Spetteren voor Haarwensen

Spetteren voor Haarwensen

03 september 2014

Iedereen is bekend met sponsorlopen, maar heb je wel eens gedacht aan sponsorzwemmen? Zwemmen is een activiteit waar velen kinderen dol op zijn. Waarom combineren wij dit niet met een inzamelingsactie voor het goede doel, dacht Joost Aarts, de initiatiefnemer. Een zeer goed idee, bleek achteraf.

Tijdens het sponsorzwemmen was het de bedoeling dat de kinderen 12 minuten lang gingen zwemmen. Hiervoor hebben zij zich kunnen laten sponsoren. Kinderen uit alle leeftijdsgroepen en volwassen namen fanatiek deel aan de actie. Af en toe werden de geconcentreerde zwemmers afgeleid door de aanwezige fanfare of de bekende zanggroep uit Den Bosch die een lied voordroeg.

Behalve zwemmen kon je in het zwembad ook een bezoek brengen aan de kapper. Silvie’s Kapsalonneke stond de hele dag klaar om iedereen van zijn/haar lange haar te verlossen. Maar liefst 29 mensen namen in de kappersstoel plaats om een hele nieuwe coupe aan te meten.

Naast de vlechten kon initiatiefnemer Joost aan het eind van de dag een prachtig bedrag op de cheque schrijven. De kinderen hebben namelijk € 4.900,17 bij elkaar gezwommen.
Een zeer succesvolle actie. Haarwensen bedankt alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren!


Terug naar het overzicht