Orkest Harmonie Oefening schenkt € 1.200,- aan Haarwensen

Orkest Harmonie Oefening schenkt € 1.200,- aan Haarwensen

16 december 2014

Zaterdag 13 december jl. organiseerde Harmonie Oefening, een klein ambitieus orkest uit het dorpje Standdaarbuiten, voor de 4de keer een Winterconcert.

In een sfeervolle en bomvolle kerk in Noordhoek werd een mooi en afwisselend programma ten gehore gebracht. Het publiek genoot van de afwisseling tussen de muziek van Harmonie Oefening en het koor Opus165. Speciaal werd dit jaar het concert live in beeld gebracht door studenten van de NHTV uit Breda. Het gaf het publiek een goed beeld van het reilen en zeilen van een orkest en koor tijdens het uitvoeren van de nummers.

Aan het Winterconcert wordt elk jaar een goed doel gekoppeld. Opbrengsten uit de kaartverkoop en donaties uit de melkbussen achterin in de kerk worden geschonken aan dit doel. Unaniem heeft het orkest dit jaar gekozen voor Haarwensen. Orkest lid Femke knipte bij Marielle Bastiaanse (ambassadeur van Haarwensen) speciaal haar lange lokken af om te doneren aan Haarwensen. Het filmpje van het moment suprême werd tijdens het concert getoond. Vertegenwoordiger van Haarwensen Karen Leclercq vertelde tijdens het concert hoe belangrijk het werk van Haarwensen is. Aan het einde van de avond mocht Karen een cheque ter waarde van € 1.200,- in ontvangst nemen.


Terug naar het overzicht