Een enthousiast berichtje van vrijwilliger Thérèse

24 december 2014

‘’Afgelopen zaterdag 13 december was er in het bejaardencentrum De Leyenstein in Kerkdriel een kerstmarkt. Samen met twee zussen had ik een kraam gehuurd waarmee ik de Stichting meer naamsbekendheid wilde geven, maar natuurlijk wilde ik ook geld inzamelen. We werden heel hartelijk ontvangen door de organisatie en we hadden er met z’n drieën heel veel zin in. En het was een hele gezellige dag geworden.

We hadden mooie spullen, die allemaal gesponsord waren dus de gehele opbrengst (minus Kraamhuur € 10,00) was voor de Stichting. De mensen konden het gewicht van een vlecht raden. Degene die het goed geraden had of er het dichtste bij zat won een mooi tafellaken.

Massaal wilde het publiek voor 50 eurocent een gokje wagen. Er werd gegokt van 90 gram tot 2650 gram. Mevrouw Tineke van Rossem zat er het dichtste bij met haar 128 gram. Ze heeft inmiddels het tafellaken in ontvangst genomen.
Ook heeft mevrouw Jolanda Vos haar haren ingeleverd. Uiteindelijk hebben wij een totale opbrengst van € 287,00 bij elkaar gebracht en dat staat nu al op de rekening van Stichting.’’

 

Terug naar het overzicht