50 % korting op Hairextensions na haardonatie aan Haarwensen

03 februari 2015

Niet iedereen heeft het voorrecht om met een volle bos haar te lopen, helemaal kinderen met kanker of met de haarziekte alopecia niet.

Aangezien voorkomen beter is dan genezen doneert Voordeligehairextensions.nl al 5% van haar omzet aan Stichting KiKa in de strijd tegen kinderen met kanker, aangezien voorkomen beter is dan genezen. Voor sommige kinderen komt deze steun te laat en zijn al hun volle haardos verloren door chemotherapie of medicatie. Om ook iets voor deze kinderen te kunnen betekenen heeft Voordeligehairextensions.nl een nieuwe actie opgezet om extra haardonaties aan Stichting Haarwensen mogelijk te maken, waar pruiken van worden gemaakt voor deze zieke kinderen.

Iedereen die eigen haar doneert aan Stichting Haarwensen volgens de richtlijnen die hiervoor gelden en een foto van de haardonatie alsmede een bevestigingsbrief van Stichting Haarwensen op het social media account van Voordeligehairextensions.nl post, ontvangt maar liefst 50% korting op hairextensions om zo na een verfrissend kort kapsel weer een prachtige volle haardos te creëren.

Doneer nu! Het zou uw kind maar betreffen.

Kijk voor meer informatie op de actiepagina van Voordelige Hairextensions "Haar doneren Stichting Haarwensen".

 

Terug naar het overzicht