B’s Hair Studio te Alkmaar in actie voor Haarwensen

B’s Hair Studio te Alkmaar in actie voor Haarwensen

24 maart 2015

Zaterdag 21 maart stond B’s Hair Studio uit Alkmaar in het teken van Haarwensen. De gehele dag stond een professioneel team klaar om de klanten heerlijk te verwennen. Iedereen die geknipt of gekleurd wilde worden was welkom. De opbrengsten werden geschonken aan Haarwensen.

Speciaal voor deze dag was fotograaf Chantal Tak en visagiste Aranka Zeegers in B’s Hair Studio aanwezig. Voordat de klanten plaats namen voor de spiegel nam fotograaf Chantal Tak nog een laatste foto van de ‘oude look’. De hairstyliste knipte of kleurde het haar vervolgens naar wens. Na de kappersbehandeling werden de klanten in de watten gelegd door visagiste Aranka Zeegers, waarna de fotograaf nog een na foto maakte van de ‘nieuwe look’. Uiteraard kregen de klanten de gemaakte foto’s mee naar huis om zo een leuke herinnering te hebben aan de mini metamorfose. Tevens was er gelegenheid om haar te doneren.

Het was een drukke dag waarin B’s Hair Studio veel donaties mocht aannemen. In totaal hebben zij 11 personen verblijd met een ‘nieuwe look’. Aan het einde van de middag bezocht Ilona, vertegenwoordiger van Haarwensen, de feestelijk versierde salon. Met trots overhandigde het team van B’s Hair Studio vier afgeknipte vlechten en een bedrag van € 654,- aan Ilona.


Terug naar het overzicht