Er kan weer gestemd worden op de leukste kapsalon van Nederland

Er kan weer gestemd worden op de leukste kapsalon van Nederland

02 april 2015

Meer dan 150.000. mensen lieten weten wat volgens hun de leukste kapsalon van Nederland’ is ‘De Verkiezing van de Leukste Kapsalon’. Net als bij de voorgaande edities van de verkiezing kan nu iedereen stemmen op zijn/haar favoriete kapsalon uit de gemeente.

Elke kapsalon is uniek. Maar wat maakt een kapper nou de leukste? Is dat de gezelligheid, de vrolijkheid van de medewerkers, het interieur, of de kwaliteit van de koffie en thee? De klanten mogen het zeggen.

Stemmen voor Stichting Haarwensen
Er kan in iedere gemeente van Nederland tot en met 7 mei 2015 worden gestemd via www.kapsalonvanhetjaar.nl. Stemmen is kosteloos. Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor nieuwsbrieven van partners keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan Stichting Haarwensen. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden voor de kapsalons.

Vorig jaar is er meer dan € 2.100,- opgehaald. Zorgt jouw stem ervoor dat wij dit bedrag in 2015 overtreffen?

De mening van klanten van kapsalons telt bij deze verkiezing
Deze verkiezing draait om het oordeel van de klanten van kapsalons. Bij het stemmen kan men cijfers geven voor sfeer/gezelligheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit van de koffie/thee en de inrichting/interieur.

Gemeentewinnaars en Provinciewinnaars
De winnende kapsalons per gemeente gaan door naar de verkiezing van de betreffende provincie. De provinciewinnaars worden uitgenodigd voor de Award Uitreiking die medio september zal plaats vinden. Daar wordt ook De Leukste Kapsalon van Nederland bekend gemaakt en gehuldigd.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Stichting Haarwensen, Prioderm, CNV Vakmensen en MS Mode.De organisatie is in handen van Vote Company.

 


Terug naar het overzicht