Sarah viert haar verjaardag

Sarah viert haar verjaardag

02 juli 2015

Ria Cozijnsen van HAIRia is al jaren een supporter van Haarwensen. Zij verkocht al vele poppen en heeft zelfs een keer een haarwerk geadopteerd. Op 21 juni is Ria 50 jaar geworden. Dit moment heeft zij uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maar in plaats van een standaard samen zijn, koos zij voor een ludiek feestje. Woensdag 24 juni werd haar verjaardagsfeestje geheel in het teken van Haarwensen uitbundig gevierd.

Bekende én onbekende werden uitgenodigd om naar het feestje te komen. Het hele plein was afgezet en er waren talloze oudhollandse spellen uitgezet. Ria staat in de omgeving bekend om haar vlecht technieken, vele kinderen namen dan ook maar wat graag plaats in haar stoel voor een mooie bijzondere vlecht. En dat heeft Ria geweten, de hele middag stond zij met haar handen in het haar. Maar met vele blije kinderen tot het gevolg.

Natuurlijk deed Ria dit niet alleen voor zichzelf. Voor al de spellen, het vlechtwerk en een lekkere versnapering werd een kleine bijdrage gevraagd. En alle kleine beetjes helpen, dat blijkt wel uit het prachtige eindbedrag van € 974,08. Deze bijdrage heeft zij afgelopen week aan Haarwensen overhandigd.

Ria en alle gasten van het feestje, bedankt!


Terug naar het overzicht