Kao verblijdt 10 kinderen met een haarwerk gemaakt van echt haar

Kao verblijdt 10 kinderen met een haarwerk gemaakt van echt haar

03 juli 2015

Op vrijdag 5 juni stond de werkdag van alle Kao medewerkers in het teken van Haarwensen. Tijdens deze dag hebben zij zich ingezet voor de kinderen die door medische behandelingen of andere oorzaken geconfronteerd worden met haarverlies.

De meesten mensen weten wel dat je bij Haarwensen je eigen haar kan doneren. Maar wist je ook dat je een haarwerk kan adopteren door geld in te zamelen? Naast het schenken van het haarwerk voorziet Haarwensen ook in het onderhoud van het haarwerk. De kosten voor de productie, het aanmeten en het onderhoud van het haarwerk liggen rond de € 1.500,-. Kao wenst ieder kind prachtig haar toe en ging deze uitdaging aan. Tijdens de speciale Haarwensen dag doneerde zij een mooi bedrag (gerelateerd aan de gemiddelde dagwinst) aan Haarwensen. 

Daarnaast hebben de medewerkers creatieve acties bedacht om een extra haarwerk te kunnen adopteren. Er zijn kaarten voor het concert van de Toppers geveild, cake verkocht, haren geknipt van kinderen in de straat en de collectebus is rond gegaan op kantoor. Tijdens de jaarlijkse BBQ is een grote tombola gehouden en met de diverse persoonlijke acties hebben de medewerkers alles uit de kast gehaald om zo veel mogelijk geld op te halen voor Haarwensen.

Dankzij de donatie van Kao kan Haarwensen 10 kinderen verblijden met een haarwerk gemaakt van echt haar. Een prachtig aantal waar wij de medewerkers van Kao enorm dankbaar voor zijn.


Terug naar het overzicht