Zon overgoten Queensday in Harderwijk

25 april 2011

Na maanden van voorbereidingen was het dan eindelijk zover. De gehele binnenstad van Harderwijk stond in het teken van KiKa (kinderen kankervrij) en Stichting Haarwensen. Initiatiefneemster Jennifer Thouars van Queens, de Sociëteit voor en door ondernemende vrouwen, heeft samen met de Queens vrijwilligers ontzettend hard gewerkt om van deze dag een groot succes te maken. Met temperaturen boven de 20 graden en volop zon  waren de laatste wensen van de Queens dames vervuld.

 

Samen met de Burgermeester, John Berends, gaf Jennifer om 11 uur het startsein van Queensday. De gehele dag waren er activiteiten voor het gehele gezin. Met optredens van aankomend talent, springkussens, eet proeverijen en sportieve spelen kon iedereen zich prima vermaken. Vele mensen kozen voor een heerlijke drankje op een van de vele terrasjes welke de binnenstad van Harderwijk kent.

 

De dag werd afgesloten met een culinair kookfestijn. Hier konden de genodigden genieten van de kookkunsten van bekende Harderwijkers, zoals burgemeester. Gedurende de avond werden ook de voorlopige opbrengsten van Queensday bekend gemaakt. Zo ontving Yvonne de Boer, voorzitster van Stichting Haarwensen, alvast een cheque ter waarde van €9000. Dit bedrag zal worden verdeeld tussen de Stichting Haarwensen en Kika. Het definitieve opgehaalde bedrag zal volgende week bekend gemaakt worden.

Terug naar het overzicht