Amylin ontvangt cheque van Kapsalon Pierrot

Amylin ontvangt cheque van Kapsalon Pierrot

01 september 2015

Al 25 jaar staan Jolanda en Diana klaar voor heel Kruiningen en omgeving. Zij runnen met veel plezier Kapsalon Pierrot. Deze kapsalon is geen onbekende van Haarwensen. Zo stuurden zij al velen staarten ter donatie van een pruik op.

Om hun 25 jarig jubileum op een ludieke manier te vieren besloten zij om Haarwensen ook financieel te gaan steunen. Zonder geld kunnen al die afgeknipte staarten namelijk niet verwerkt worden tot een pruik.

In de hele maand juli stond het getal 25 centraal. Daarop besloten de dames om op een hele warme zomerdag (3 juli) met de ijswagen de staart op te gaan. De ijsjes werden voor slechts € 0,25 verkocht. Door de sponsoring van het ijs door De Gangmaker uit Kruiningen konden Jolanda en Diana alle omzet rechtstreeks in de spaarpot van Haarwensen stoppen.

Verder werd er de hele maand juli gestrooid met kortingen van 25 % of zelfs 25 euro. Zo konden de klanten ook meegenieten van het succes van Kapsalon Pierrot. Als cadeau voor het jubileum vroegen de creatieve kapsters geen bloemen en champagne maar ook een donatie voor Haarwensen.

Nadat alles bij elkaar opgeteld was kon er trots verteld worden dat er maar liefst € 937,86 was binnen gekomen. De feestvierende kapsters hebben dit bedrag afgerond naar een mooie € 1.000,-.

Afgelopen week heeft Amylin Krijger de cheque in ontvangst genomen. Amylin heeft alopecia en heeft al meerdere haarwerken van Haarwensen mogen ontvangen. Mede dankzij de donatie van Kapsalon Pierrot kan Haarwensen Amylin in september weer een nieuw haarwerk geven.

 


Terug naar het overzicht