T-shirt Soraya populair bij haardonoren

T-shirt Soraya populair bij haardonoren

03 september 2015

Begin augustus knipte Soraya (4 jr.) haar lange vlecht af om te doneren aan Haarwensen. Helemaal zelf bedacht om zieke kinderen te helpen. ’s Avonds bij het naar bed gaan kwamen de tranen, ze wilde haar lange haar terug. Moeder Judith besloot haar dochter te steunen en liet speciaal een T-shirt voor haar maken.

Trots op het resultaat en de glimlach van Soraya bij het dragen van het T-shirt, stuurde Judith een foto naar Haarwensen. Haarwensen plaatste de foto op Facebook. Nog nooit hadden zij z’n leuk T-Shirt gezien. Ook de volgers van Facebook deelde deze mening. Reacties en 'likes' stroomden binnen. Iedereen bewonderde de daad van Soraya, het gebaar van haar moeder en het ontwerp van het T-shirt.

Rombout Kappers Zevenhuizen trok de stoute schoenen aan en nam contact op met Judith. Zaterdag 5 september knippen zij voor Haarwensen tijdens het Oogstfeest te Zevenhuizen en zij wilden een aantal T-shirts hebben om weg te geven aan de haardonoren. Judith twijfelde geen moment en kwam direct in actie. Hema Stede Broec bood een aantal T-shirts aan tegen 50% van de prijs en Judith kon aan de slag om de haardonoren in Zevenhuizen aanstaande zaterdag te verrassen met dit unieke item!


Terug naar het overzicht