GRATIS KNIPPEN VOOR GOEDE DOEL

GRATIS KNIPPEN VOOR GOEDE DOEL

28 augustus 2008

Koppie Koppie stelt kapsalon beschikbaar voor Stichting Haarwensen

Groningen, 27-08-’08

Een compleet nieuwe coupe en betalen met niets dan ... je afgeknipte haar! Dat kan op donderdag 11 september in kapsalon Koppie Koppie aan de Vismarkt. De hele dag staat dan in het teken van Stichting Haarwensen, die zorgt dat kinderen die om medische redenen haaruitval hebben (vaak als gevolg van chemotherapie) toch met een volle haardos door het leven kunnen.

Stichting “HAARWENSEN” is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

Om hun werk te kunnen doen is Stichting Haarwensen geheel afhankelijk van donaties. Ze hebben twee dingen nodig: haar natuurlijk, en geld om de pruiken te laten maken. Als u uw haar wilt doneren, kunt u daarvoor terecht bij kapsalon Koppe Koppie op donderdag 11 september. U doneert uw haar en vervolgens wordt het gratis in model geknipt.

Let op: om goede pruiken te maken moet het afgeknipte haar wel minimaal 25 centimeter lang zijn!

Wie zijn haar niet kwijt wil of kan, maar wel iets wil doen voor het goede doel, kan op 11 september ook even binnenlopen om een donatie in de Haarwensen-kas te doen. want ook geld is hard nodig, om die prachtige pruiken te kunnen laten maken!

De band IOS is ambassadeur van Stichting Haarwensen en zanger Joost Marsman zal 11 september aan het einde van de dag de kas en de haardonaties in ontvangst nemen.


Terug naar het overzicht