Dansen bij Remix Dance Event voor Haarwensen

Dansen bij Remix Dance Event voor Haarwensen

17 september 2015

Afgelopen zaterdag gingen bijna 300 mensen helemaal uit hun dak op het eerste Remix Dance Event.

Dit was een vruchtbare samenwerking tussen Remix Hair, People Behind the Mirror en Poppodium Ede. Zij lieten diverse Nederlandse DJ’s komen zodat het publiek verzekerd was van de laatste dance trends. Onder het genot van heerlijke drankjes werd er tot 02.00 uur flink gefeest.

Helaas was het voor het personeel geen feest, zij moesten flink aan de bak. Alle bezoekers hadden namelijk de mogelijkheid om op het feest hun haardracht rigoureus te veranderen. De aanwezige stylisten konden je kapsel omtoveren tot een hip feestkapsel, maar je kon ook je lange lokken laten knippen om het vervolgens te doneren, zoals Amy heeft gedaan. De kappers hadden het er maar druk mee. Om 24.00 uur legden ook zij hun spullen neer om te genieten van de muzikale verwennerij.

De gekochte toegangskaarten waren direct een lot voor de loterij, waar mooie prijzen in te winnen waren, zoals een complete knipbehandeling, een fotoshoot of een diner bon.
De gesponsorde zaal van Buitenzorg was prachtig aangekleed met vele lampionnen, licht en geluid (beschikbaar gesteld door Namec) en natuurlijk een podium (door Baco Podiumverhuur) voor de DJ’s.

Dankzij alle sponsoren en vrijwillige inzet van particulieren en bedrijven is de avond zeer geslaagd afgesloten. Er is meer dan € 1.500,-!


Terug naar het overzicht