Ploeteren door de modder voor het goede doel

Ploeteren door de modder voor het goede doel

25 september 2015

In de weilanden van de Carmelietenstraat te Waspik vond op zondag 20 september jl. de 2e editie van de Fleur-op Opstakel Run plaats. De Fleur-op Run is een uitdagende opstakel-run die aan twee goede doelen gekoppeld is. Dit jaar werd er gelopen voor Stichting Haarwensen en Make A Wish Nederland.

Tientallen kinderen en volwassenen namen de uitdaging aan en renden meerdere ronden over de weilanden met tal van hindernissen. Een stormbaan van hooibalen, een net waar onderdoor getijgerd moest worden en een trampoline in de sloot. Bang om vies te worden waren de deelnemers niet. Na één ronde waren de T-shirts niet meer wit en renden de deelnemers vermoeid door om de volgende ronde te overwinnen.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag. In totaal hebben de deelnemers € 1.150,00 bij elkaar geploeterd. Dit betekent dat Stichting Haarwensen en Make-A-Wish Nederland elk een bedrag van € 575,- in ontvangst mochten nemen. De organisatie is enorm trots op deze prestatie en willen graag alle sponsoren bedanken. Mede door hen is de Fleur-op Run 2015 een succes geworden.


Terug naar het overzicht