Verkiezing van de leukste kapsalon succesvol

Verkiezing van de leukste kapsalon succesvol

24 september 2015

Maandag 21 september 2015 vond de feestelijke Award Uitreiking plaats op het prachtige Landgoed De Olmenhorst te Lisserbroek. Het was een groot succes!

Hier werden de gemeentewinnaars gehuldigd, werd bekend wie de nummers 1, 2 en 3 van de provincie zijn geworden en werd Herenkapsalon De Barbier uit Veldhoven verkozen tot “de Leukste Kapsalon van Nederland”.

De Leukste Kinderkapsalon van Nederland
Voor het eerst werd dit jaar in samenwerking met Prioderm de Verkiezing van de Leukste Kinderkapsalon van Nederland georganiseerd. De kapsalon die zich een jaar lang De Leukste Kinderkapsalon van Nederland mag noemen is: KidzKapper uit Den Haag.

Beste Leer/Stage Bedrijf
Ook de Verkiezing van het Beste Leer/Stage Bedrijf in de branche, georganiseerd in samenwerking met CNV Vakmensen was nieuw dit jaar en wat stonden er goede kappers hiervoor op het podium. De vakjury heeft Hairforce 1 uit Gennep uitgeroepen tot het Beste Leer/Stage Bedrijf van 2015.

Ketens en creatiefste kappers
Ook zijn de Keten Awards door top presentatrice Kim Kötter uitgereikt. De winnaar in de categorie Keten Award Medium is Goodlooking en bij de Keten Award XL kwam Traditions als winnaar uit de bus. Tot slot zijn er drie kapsalons beloond met een Creativiteit Award: Salon 1898, Kapsalon La Coupe en Salon Mano Capelli e Bellezza.

Net als voorgaande jaren konden de stemmers hun stem laten omzetten in een donatie aan Haarwensen. Dus ook voor Haarwensen was het een succesvolle middag. Zij ontvingen uit handen van Kim Kötter en Wilfred Romijn (organisatie van de verkiezing) een cheque van € 1.000,-.

Stemmers bedankt en alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Bron: http://www.kapsalonvanhetjaar.nl/


Terug naar het overzicht