10 vlechten en € 310,- voor Haarwensen tijdens de beurs ‘Vrouw! On tour’

10 vlechten en € 310,- voor Haarwensen tijdens de beurs ‘Vrouw! On tour’

14 oktober 2015

Aangestoken door het enthousiasme van familie Groeneveld is Brenda Garrits inmiddels al enige tijd als vrijwilliger betrokken bij Haarwensen. Vorig jaar stond Brenda drie dagen op de beurs ‘Vrouw on tour’ in Groningen. Ook dit jaar was Brenda van de partij, maar dan in Leeuwarden.

Vanaf vrijdag 9 oktober stond zij, ondersteund door haar moeder en enthousiaste hairstylist Ilona Roggeveld tot zondag 11 oktober klaar om alle bezoekers van de beurs te informeren over Haarwensen. Bezoekers met lef doneerde een vlecht en Hairstylist Ilona toverde maar wat graag de lange lokken om in korte herfstachtige coupe. Natuurlijk werden er ook prachtige foto’s gemaakt om dit bijzondere moment te vereeuwigen. Aan het eind van het weekend stond de teller op 10 afgeknipte vlechten voor Haarwensen.

Bezoekers die geen vlecht hadden om te doneren konden in de kappersstoel plaatsnemen voor een reguliere knipbeurt. Voor € 15,- knipte hairstylist Ilona het haar in het gewenste model. Uiteraard verkocht Brenda ook de producten van Haarwensen. De opbrengsten van de knipbeurten en de verkochte artikelen komen geheel ten goede aan Haarwensen. Samen met de vrije giften van de bezoekers is er tijdens deze editie van Vrouw! een bedrag van € 310,- opgehaald. Een mooie prestatie waar alle drie de dames met veel plezier aan terug denken.


Terug naar het overzicht