Dorine van Gils komt in actie

Dorine van Gils komt in actie

20 oktober 2015

Afgelopen mei is de destijds 16-jarige Dorine van Gils uit Geertruidenberg begonnen met haar inzamelingsactie voor Haarwensen. Zij heeft namelijk het doel om een pruik te kunnen bekostigen uit de opbrengsten van haar acties. Om de benodigde € 1.500,- bij elkaar te krijgen, trekt Dorine alles uit de kast voor een zo hoog mogelijke opbrengst.

Via de lokale krant informeert zij belangstellende over de mogelijkheden tot sponsoring. Zo kunnen mensen hun statiegeldbonnen inleveren of een donatie doen in één van de vele spaarpotten die bij winkels in de omgeving staan. Maar mensen kunnen ook hun oude maar nog goede spullen bij Dorine afgeven. Dorine zet deze op Marktplaats en stopt alle opbrengsten in de ‘Haarwensen spaarpot’.

Tot slot is er ook nog de populaire Facebookpagina. Hierop verloot Dorine elke week weer 3 ruiltassen. De tassen zitten altijd vol kleine hebbedingetjes. De winnaar mag hier spulletjes uithalen, maar moet er ook weer wat nieuws voor terug plaatsen. Op deze manier blijft de tas gevuld met een gevarieerd aanbod.

Ook speelt Dorine handig is op de drukke decembermaand. Zo helpt zij Sinterklaas met het uitdelen van alle cadeautjes. Samen met nog één Piet komt zij bij de kinderen langs om er een feestje van te maken. De kosten
(á € 15,-) worden deels aan Haarwensen geschonken.

Eind september had Dorine bijna € 250,- ingezameld, maar ze gaat vol enthousiasme door. Wilt u haar ook steunen? Bekijk dan 1 van haar vele acties op haar Facebookpagina.


Terug naar het overzicht