Celine doneert 2 staarten en €500

14 juni 2011

De 6 jarige Celine Beumer had graag op woensdag 18 mei, tijdens de knipdag van Nenneke for Kids in het winkelcenturm van Zwijndrecht, haar haar willen doneren. Maar er waren zoveel aanmeldingen dat er helaas geen plekje meer vrij was.

Gelukkig had Nancy Kriens, van Nenneke for Kids, beloofd om Celine thuis te knippen. Op donderdag 9 juni was het dan eindelijk zover, de schaar werd in haar lange haren gezet. Omdat Celine weet dat geld ook heel belangrijk is voor de stichting is ze een inzamelingsactie begonnen. Samen met haar familie en vrienden is zij druk aan het knutselen geweest om overal een geld potje neer te kunnen zetten. Het eerste spaarpotje zat zal snel vol. Op donderdag 9 juni werden alle potjes worden geleegd, waarna haar opa en oma het bedrag tot een mooi rond bedrag zullen aanvullen. Dit heeft geresulteerd in een donatie van maar liefst €500.

De 7 jarige Daphne had gehoord van het verhaal van Celine en laat binnenkort ook haar lange staart afknippen.

Het is mooi om te horen dan kinderen hun leeftijdsgenootjes inpireren. Wij zijn Celine en haar vrienden en familie dan ook erg dankbaar voor hun bijdrage!

Hier vind u meer foto´s van deze bijzondere knipbeurt.

Terug naar het overzicht