Golfclub AMVJ organiseert een golftoernooi voor Stichting Haarwensen

09 september 2011

Vrijdag 9 oktober werd voor de negende keer het Han Bouman golftoernooi georganiseerd. Dit is een memoriaal aan Han Bouman, de oprichter van golfclub AMVJ. De club werd na het overlijden van de heer Bouman met veel enthousiasme opgericht. Vele mensen zetten zich jaarlijks vrijwillig in om naast het golftoernooi ook een geslaagde benefit te organiseren. Dit jaar werd er tijdens deze gezellige dag geld in gezameld voor Stichting Haarwensen.

Stichting “HAARWENSEN” is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.
Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

De leden waren erg enthousiast over het doel, dat werd aangedragen door een mevrouw, welke zelf heeft ervaren wat het dragen van een haarwerk betekent. Vele mensen waren hier zichtbaar door geraakt en doneerde gul. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een donatie van €4105. Met deze prachtige opbrengst kan Stichting Haarwensen 3 kinderen blij maken met een haarwerk. Meer informatie: www.haarwensen.nl

Terug naar het overzicht