Nieuwe Awards bij de 5e editie van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon

01 april 2016

De Verkiezing van de Leukste Kapsalon is uitgegroeid tot een begrip en op 12 april 2016 gaat de 5e editie van deze populaire publieksverkiezing van start. Kapsalon die mee willen doen, kunnen zich nu aanmelden op www.kapsalonvanhetjaar.nl Deelname is gratis.

Award Show met Dirk Zeelenberg
Omdat het dit jaar de 5e editie van de verkiezing is, wordt de Award Show op 27 juni een hele bijzondere avond met bubbels, podium-acts en een afterparty met een DJ. Bij de uitreiking van de vorige editie waren ruim 300 kapsalons aanwezig en de verwachting is dat het feestje dit jaar nog groter én leuker wordt. Presentator is Dirk Zeelenberg (bekend van Divorce) die alvast voor alle kapsalons een persoonlijke videoboodschap heeft opgenomen (te bekijken op www.kapsalonvanhetjaar.nl)

Nieuwe Awards
Evenals voorgaande jaren is er een Award voor de Beste én voor de Populairste kapsalon van iedere gemeente van Nederland. En worden er weer winnaars per provincie gehuldigd, evenals de landelijke winnaar. “Nieuw is dat kapsalons dit jaar ook een Award winnen op basis van de waarderingscijfers die de consument geeft bij het uitbrengen van een stem: Bronze, Silver en Gold Awards. Voor het winnen van een Award zijn minimaal 30 stemmen nodig en een gemiddeld rapportcijfer dat hoger is dan 8”, aldus Niels Groot van organisator Vote Company.

Kinderkapsalons
Ook vindt de Verkiezing van de Leukste Kinderkapsalon weer plaats. De kapsalons die zich hiervoor aanmelden worden beoordeeld door de vakjury en er is ook een PublieksAward voor de Leukste Kinderkapsalon van Nederland.

Wellnessprijzen en een reis naar Bologna
Om deze 5e editie extra feestelijk te maken winnen alle gemeentewinnaars 10 entreekaarten voor Thermen Bussloo, het beste wellnessresort van Nederland. En onder alle Award Winnaars wordt ook een reis voor 2 personen naar Cosmoprof 2017 in Bologna, wereldwijd dé belangrijkste vakbeurs voor de kappersbrancheverloot. Iedere 1000ste stemmer wint een wellnessdag voor 2 personen.

Aanmelden noodzakelijk
Er hebben zich nu al honderden kapsalons aangemeld voor de verkiezing. Op de verkiezingswebsite zijn alle genomineerden al te bekijken, stemmen kan vanaf 12 april. Iedereen die ook mee wil doen kan zich aanmelden op www.kapsalonvanhetjaar.nl 

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Haarwensen, Prioderm, Travelbid en OndernemersUnited. De organisatie is in handen van Vote Company. Alle informatie over de verkiezing is te vinden op www.kapsalonvanhetjaar.nl Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Niels Groot, moderator van de verkiezing, via vragen@kapsalonvanhetjaar.nl of telefoonnummer 06-48853564.


Terug naar het overzicht