Stem op de Leukste kapsalon van Nederland

12 april 2016

De Verkiezing van de Leukste Kapsalon is uitgegroeid tot een begrip binnen de kappersbranche. Deze week gaat in iedere Nederlandse gemeente de 5e editie van de populaire publieksverkiezing van start. Duizenden kapsalons hebben zich hiervoor aangemeld en strijden om Awards per gemeente, per provincie en één kapsalon mag zich de Leukste Kapsalon van Nederland noemen. Opiness is dit jaar partner van de verkiezing en faciliteert voor de ketens De Beste Keten Awards. En de opbrengst van de verkiezing gaat naar Haarwensen.

Iedereen kan zijn of haar stem uitbrengen of de ‘Leukte kapsalon’. De verkiezing draait volledig om de beoordelingen van de consument. Er is 1 stemronde van 12 april tot en met 31 mei 2016 waarin de consument bij het uitbrengen van een stem vier rapportcijfers geeft, voor klantvriendelijkheid, sfeer, interieur en prijs/kwaliteit verhouding (rapportcijfers tussen 1-10). Daarnaast mogen stemmers een geschreven beoordeling geven en wordt er gevraagd naar verbeterpunten!

Via de verkiezing wordt geld ingezameld voor de Stichting Haarwensen. We hopen dat veel kapsalons zelf ook een actie opzetten voor de Stichting Haarwensen. Vanuit de verkiezing wordt voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen (dit is natuurlijk niet verplicht) € 0,05 gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Ook voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht gaat de opbrengst naar Stichting Haarwensen. Voor alle genomineerden een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven!

Breng vandaag nog uw stem uit en steun hiermee Haarwensen: www.kapsalonvanhetjaar.nl.

Terug naar het overzicht