Drie Haarwensen actiedagen bij Hairstudio M&A!

Drie Haarwensen actiedagen bij Hairstudio M&A!

17 mei 2016

Hairstudio M & A heeft 3 dagen lang geknipt voor Haarwensen. De leukste kapsalon uit Tilburg zet zich al langere tijd in voor Haarwensen, maar nu hebben ze echt uitgepakt. De volledige omzet van zaterdag 23, 30 april en 7 mei is volledig gedoneerd aan Haarwensen.

Eigenaresses Mary en Anja, en hun fantastische team, zetten zich graag in voor dit goede doel. En vinden het een eer om dit voor de kinderen te mogen doen, omdat iedereen weleens een beetje hulp kan gebruiken. Gedurende 3 actie dagen hebben zij alles op alles gezet om zoveel mogelijk klanten knippen. Iedere klant betaalde slechts 10 euro voor de knipbeurt. Dit gehele bedrag, plus eventuele extra donatie is in de speciale Haarwensen pot gegaan. De totale opbrengst van de 3 dagen was namelijk bestemd voor dit goede doel.

Twee mensen werden zelfs gratis geknipt, dit bijzondere tarief was speciaal voor mensen die hun haar aan Haarwensen doneerden.

Zowel Anja als haar moeder Mary willen alle klanten hartelijk bedanken voor hun bezoek op één van deze actiedagen. Ook het personeel willen zij extra in het zonnetje zetten. Zij hebben deze 3 dagen namelijk vrijwilliger gewerkt. En dankzij de inzet van allen kan Hairstudio M&A € 624,50 doneren aan Haarwensen.


Terug naar het overzicht