Hairstudio BlitzzZ uit Gennep schenkt € 125,- aan Haarwensen

Hairstudio BlitzzZ uit Gennep schenkt € 125,- aan Haarwensen

13 mei 2016

Tijdens de braderie in Gennep op zondag 8 mei jl. heeft Hairstudio BlitzzZ zich ingezet voor Haarwensen. Iedereen die zijn of haar haren wilde laten doen kon voor een klein bedrag terecht bij de enthousiaste kappers. De volledige opbrengst werd gedoneerd aan Haarwensen.

De braderie werd goed bezocht en ook de Haarwensen actie van Hairstudio BlitzzZ werd door de bezoekers enthousiast ontvangen. Het team van kapsters stond de hele dag klaar voor bezoekers om de mooiste kapsels te verzorgen. Ook dit jaar zagen de modellen die over de braderie liepen er weer top uit. Extreme kapsels kwamen voorbij, van hoge torens op het hoofd en complete bloemvazen, tot een echte donut, met discodip! Maar tijdens de modeshow , in samenwerking met Shoeby Fashion, kwamen ook de rustige, dagelijkse kapsels aan bod. Dat de zon de hele dag heerlijk aan de hemel stond was helemaal top! Ook kon men tijdens de braderie een haarwens voor iemand anders doorgeven aan de salon, die kosteloos in vervulling gaat komen. De winnende wensen worden binnenkort bekend gemaakt!

“Het is heerlijk om te zien dat we een team van collega's en vrienden hebben die zich op deze dag voor de volle 100% inzetten. Dat de actie voor Stichting Haarwensen ook nog door de bezoekers van de braderie goed ontvangen wordt, daar wordt ik helemaal gelukkig van! Het was voor ons, en voor de actie weer een prachtige dag!” Aldus Debby Martens, de eigenaresse van Hairstudio BlitzzZ.

In totaal heeft het team van Hairstudio BlitzzZ een bedrag van € 125,- opgehaald. Een bedrag waar Haarwensen ontzettend trots op is!


Terug naar het overzicht