Knippen voor KWF en Haarwensen groot succes

Knippen voor KWF en Haarwensen groot succes

02 juni 2016

Bij de Samenloop voor Hoop in Alphen aan den Rijn op zondag 29 mei jl. werd in Park ‘Rijnstroom’ om 11:00 uur de grootste openlucht kapsalon van Alphen geopend. Het doel van deze grote openlucht kapsalon; zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding en zoveel mogelijk haardonaties afknippen voor Haarwensen.

Initiatiefneemster Renate Verhage, eigenaresse van Eco Coiffures, had tientallen enthousiaste kappers gemobiliseerd die er een waar feest van maakten. Voor slechts € 12,50 konden de deelnemers en bezoekers van de Samenloop voor Hoop genieten van een heerlijke kappersbehandeling in de buitenlucht. Alleen de puntjes of een nieuwe look, niets was te veel. Zelfs de baarden van de mannen werden getrimd!

Sommige jonge meiden en volwassen vrouwen namen plaats in één van de stoelen voor een wel heel bijzondere knipbeurt. Zij lieten hun lange vlecht van minimaal 30 cm afknippen voor Haarwensen. Onder luidt gejuicht van familieleden en het publiek werd de schaar in de haren gezet en werden de lange lokken omgetoverd tot een korte en frisse zomerse coupe. Vol trots showden de haardonoren, na een soms wat emotionele knipbeurt, hun prachtige donatie aan een vertegenwoordiger van Haarwensen! Zij was speciaal naar deze bijzondere kapsalon afgereisd om de donaties persoonlijk in ontvangst te nemen.

Knippen voor KWF en Haarwensen was een groot succes! Tijdens de grootste openlucht kapsalon van Alphen is er in totaal € 3.480,- opgehaald voor het KFW en maar liefst 50 haardonaties afgeknipt voor Haarwensen.

Haarwensen is alle deelnemende kappers en haardonoren enorm dankbaar voor de prachtige donaties. Een fantastisch resultaat!


Terug naar het overzicht