Salon Postma Kappers schenkt € 1.500,- aan Haarwensen

Salon Postma Kappers schenkt € 1.500,- aan Haarwensen

10 juni 2016

Vanaf het wad tot in het hart van Friesland kronkelt de Slachte; een droom van een dijk, van Oosterbierum naar Raerd. Op 4 juni hebben 15.000 deelnemers meegedaan aan de Slachtemarathon door de 42.195 meter te wandelen of te hardlopen. Twee van deze deelnemers waren Frank Postma en Ytwine Frolich van Salon Postma Kappers uit Leeuwarden. Zij hebben zich voor deze loop laten sponsoren. De opbrengsten zijn bestemd voor Haarwensen.

In de salon stond geruime tijd een spaarpot van Haarwensen waar klanten maar ook voorbijgangers een donatie in konden doen. Zo enthousiast als Frank en Ytwine waren ook de klanten van de salon. Wat is er gul gegeven! Net voor de marathon stond de teller op € 1.303,50. Om tot het bedrag van één haarwerk te komen heeft Salon Postma Kappers het bedrag aangevuld tot € 1.500,-.

Helaas heeft Ytwine op het aller laatste moment moeten besluiten niet mee te lopen. Zij is een dag voor de marathon geblesseerd geraakt. Een zware beslissing maar gelukkig schoot Caro van Roon, een zeer gewaardeerde klant van de salon, te hulp. Zij heeft met liefde de deelname van Ytwine overgenomen. Beide deelnemers kijken terug op een zeer mooie en bijzondere wandeling in een prachtige omgeving.

Haarwensen is trots op de sportieve prestatie van Frank en Caro en enorm dankbaar voor de donatie van maar liefst € 1.500,-. Met deze gift kan Haarwensen één kind blij maken met een prachtig haarwerk, gemaakt van echt haar. Onze dank is groot!


Terug naar het overzicht