Leukste kapsalon en kinderkapsalon is gekozen!

Leukste kapsalon en kinderkapsalon is gekozen!

28 juni 2016

Afgelopen maandag ontvingen tijdens twee uitverkochte Award Shows alle Award Winnaars van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon hun felbegeerde Award uit handen van Dirk Zeelenberg (bekend van Divorce). Sanco Coiffure uit Rheden mocht onder een staande ovatie van alle kappers het podium op om officieel gehuldigd te worden als De Leukste Kapsalon van Nederland 2016.

Met een record aantal deelnemende kapsalons en meer dan 900 aanwezigen bij de Award Show is de vijfde editie van Verkiezing van de Leukste Kapsalon een groot succes geworden. Na het bekend maken van de winnaars in iedere gemeente was nog de grote vraag welke kapsalon dit jaar verkozen zou worden tot de Leukste Kapsalon van Nederland.

Afgelopen maandag was het dan zover. Sanco Coiffures uit Rheden won de felbegeerde titel. Kapsalon & Schoonheidssalon Annemiek uit Deventer werd door de vakjury verkozen tot de Leukste Kinderkapsalon van Nederland. Ook aan de Beste Ketens werden Opiness Keten Awards overhandigd en Stichting Haarwensen ontving namens alle kapsalons een cheque van € 1.289,75.

Alle gemeentewinnaars ontvingen als extra prijs ook nog eens tien entreekaarten voor Thermen Bussloo, het beste wellnessresort van Nederland. En Jessica’s Haarstudio uit Nieuwvliet won een reis voor 2 personen naar Cosmoprof 2017 in Bologna, wereldwijd dé belangrijkste vakbeurs voor de kappersbranche.

Ook steeds meer leveranciers uit de branche onderkennen inmiddels de kracht van deze verkiezing. Prioderm, Opiness, Travelbird en OndernemersUnited waren al als partner aan de verkiezing verbonden en tijdens de Award Show is bekend gemaakt dat ook Embrosa en FNV Mooi toetreden als partner van de verkiezing. FNV Mooi introduceert voor alle zelfstandige kappers een nieuwe categorie binnen de verkiezing: de Leukste ZZP Kapper van Nederland.

Op de verkiezingswebsite www.kapsalonvanhetjaar.nl zijn alle winnaars en eindstanden gepubliceerd en zijn ook foto’s van de Award Shows te bekijken. Stemmen kan pas weer in 2017.

Bron: www.kapsalonvanhetjaar.nl


Terug naar het overzicht