Zes vrienden doneren hun vlechten en € 3.000

Zes vrienden doneren hun vlechten en € 3.000

05 juli 2016

Vrijdag 20 mei heeft Andrea's Haarstudio zich weer ingezet voor het goede doel. Op geheel eigen kosten hebben ze hier namelijk op één avond 6 jongeren hun haar kort geknipt. Vervolgens zijn ze weer prachtig in model geknipt en de vele vlechten van zeker 30 cm lang zijn ondertussen naar Haarwensen gestuurd. Naast de haardonaties hebben de jongeren zich ook inzet om zoveel mogelijke financiële giften binnen te halen. En dat is gelukt. Zij hebben maar liefst € 3.000,- ingezameld.

Na een aantal tegenvallers en het verlies van goede vrienden en familieleden, besluiten 6 vrienden dat ze iets willen doen voor kinderen die zo hard vechten tijdens hun chemo’s. Er zijn genoeg kinderen die door deze verschrikkelijke ziekte geteisterd worden. En alsof dat allemaal nog niet vervelend genoeg is, worden deze kinderen ook nog eens gigantisch onzeker doordat ze door alle chemo’s en behandelingen kaal rond mogen lopen. Daarom zijn Lars, Michelle, Yenissei, Arjan Tamara en Ingeborg, de afgelopen 2 jaar flink bezig geweest om hun haar te laten groeien.

De vlechten waren uiteraard bestemd voor Haarwensen. Om ervoor te zorgen dat de haren ook verwerkt konden worden tot een haarwerk vroegen de jongeren vrienden en familie om een donatie.

Toen alle donaties binnen waren is de donatie zelfs nog verdubbeld. Dit betekende dat de groep vrienden samen met de kapsalon € 3.000,- kon doneren. Genoeg om 2 kinderen een prachtig haarwerk gemaakt van echt haar te schenken.


Terug naar het overzicht