Haarwensen bedankt Kao

Haarwensen bedankt Kao

12 juli 2016

De maand juni stond voor alle Kao medewerkers in het teken van Haarwensen. Gedurende 4 weken hebben zij zich ingezet voor kinderen die door medische behandelingen of andere oorzaken geconfronteerd worden met haarverlies.

Stichting Haarwensen bestaat in Nederland ruim 8 jaar en al meer dan negenhonderd kinderen zijn blij gemaakt met een prachtig haarwerk, gemaakt van echt haar. De komende maanden worden de werkzaamheden van Haarwensen uitgebreid naar België, want ook daar zijn kinderen die de hulp van Haarwensen goed kunnen gebruiken. Kao heeft zich de gehele maand juni ingezet om geld in te zamelen om deze droom van Haarwensen te verwezenlijken.

Medewerkers bedachten creatieve acties om giften te werven. Met diverse persoonlijke initiatieven hebben de medewerkers alles uit de kast gehaald om zo veel mogelijk geld op te halen. Tijdens de jaarlijkse barbecue voor alle medewerkers van Kao werd nog een grote veiling gehouden. Voorzitter van Haarwensen, Yvonne de Boer, was bij deze barbecue en veiling aanwezig. Aan het eind van de avond mocht zij de verrassend hoge cheque in ontvangst nemen.

Dankzij de donatie van Kao kan Haarwensen starten met het promoten van Haarwensen in België om ook de Belgische kinderen te voorzien van een haarwerk. Een prachtig gebaar waar Haarwensen de medewerkers van Kao enorm dankbaar voor is.


Terug naar het overzicht