Zeer geslaagde knipdag in Alkmaar

11 juli 2011

Ruim een jaar geleden is een jonge college van Timo overleden aan kanker. Timo heeft toen besloten om samen met een vriend en neef zijn haren te laten groeien voor de Stichting Haarwensen. Inmiddels heeft een nicht zich ook aangesloten. Kim heeft dit vervolgens aan Kapsalon Xxperience uit Alkmaar verteld en zij werden meteen door de actie geïnspireerd en besloten een knipdag te organiseren. Eigenaresse Djinny Vlaar en topstyliste Jill van Ettinger stonden op de vrije maandag in de speciaal voor deze gelegenheid geopende salon klaar om er een geslaagde ochtend van te maken.

En de ochtend was geslaagd. Onder het toeziend oog van zo´n 30 mensen ging er bij Solvejg (speciaal uit Zweden terug gekomen) de schaar erin. En bij de 4 jongens Lars, Timo, David en Kjell werd vakkundig de tondeuse door de lange lokken gehaald. Alles werd nauwlettend in de gaten gehouden door de journalisten. Het Noord Hollands Dagblad kwam speciaal langs om een reportage te maken van deze speciale gebeurtenis. Ook Radio Noord Holland was aanwezig om een live verslag te doen in de uitzending.

Kjell had de volgende dag een sms’je gestuurd naar radio 3Fm. En dit sms’je werd voorgelezen. Kapsalon Xxperience heeft ervoor gezorgd dat zij een de hele zomer lang reclame mogen maken op het lokale radio station. Genoeg reclame dus voor de stichting. En uiteindelijk maar liefst 57 staartjes! Een zeer geslaagde ochtend waar we later nog vaak aan herinnerd kunnen worden.

Kim, de haardonateurs en natuurlijk de medewerkers van Kapsalon Xxperience hartelijk dank voor jullie hulp!

Terug naar het overzicht