Korte kapsel en natte haren bij Fiets Em Erin in Apeldoorn

Korte kapsel en natte haren bij Fiets Em Erin in Apeldoorn

25 augustus 2016

Op zaterdag 20 augustus is er op het kanaal bij de Deventerbrug voor de 2de keer een sportief waterevenement georganiseerd. Geïnspireerd door het succesvolle TV programma ‘Te land, ter zee en in de lucht’ is er een spectaculaire helling op het water gebouwd. Vorig jaar zagen zo’n 10.000 bezoekers meer dan 50 teams strijden voor de winst en ook dit jaar was het een groots succes. Naast de activiteiten op het water organiseren ook veel ondernemers leuke activiteiten. Zo heeft Kapsalon Knippen bij Renee een hele dag voor Haarwensen geknipt en daarmee haar én geld ingezameld.

In een partytent vlakbij de Deventerbrug stonden Renée, Silvia, Wilma, Rachelle van Kapsalon Knippen bij Renee en vrijwilligers van Haarwensen de gehele dag klaar staan om de bezoekers te voorzien van een mooie nieuwe look. De gehele opbrengst á € 416,10 van deze zonnige dag is aan Haarwensen geschonken. Ook konden mensen ter plekke gratis geknipt worden indien zij hun haar doneerden. Maar liefst 6 mensen deden dit maar al te graag en werden vakkundig geknipt door het team van Knippen bij Renee.

Uiteraard was Kapsalon Knippen bij Renee ook vertegenwoordig op het water. Al werd dit al snel ín het water. Na een halve meter te hebben gefietst belanden de 2 afgevaardigden samen met hun tandemfiets in het water, tot hilariteit van het massaal toegestroomde publiek.

Haarwensen bedankt Renée, Silvia, Wilma, Rachelle en vrijwilligers Dirk en Maurice hartelijk voor hun aanwezigheid, inzet en enthousiasme!


Terug naar het overzicht