Handige Lotte zameld € 204 in voor Haarwensen

Handige Lotte zameld € 204 in voor Haarwensen

22 september 2016

Afgelopen week werden wij verrast door deze lieve brief (zie foto hiernaast) van de 10-jarige Lotte. Zij heeft op geheel eigen initiatief bij Bouwdorp Den Dungen een presentatie over Haarwensen gehouden. Ook had zij een zelf geknutselde donatie box meegenomen. Hiermee heeft Lotte maar liefst € 204,- opgehaald.

Tijdens de Bouwdorp bouwen de kinderen helemaal zelf huisjes van oude pallets. Gedurende 4 dagen werkten de kinderen zich een slag in de rondte om een zo mooi mogelijk huisje te maken.
Aan het einde van iedere dag mochten opa’s, oma’s, buren, ouders en andere belangstellenden een kijkje nemen bij de kinderen. Trots werd hun harde werk bewonderd. De presentator zorgde ervoor dat het publiek werd bijgepraat over de afgelopen ‘werk’ dag. En elke dag weer werd Lotte op het podium geroepen. Zij mocht iets vertellen over haar actie voor Haarwensen. Na 4 dagen vertellen wist ze de presentatie helemaal uit haar hoofd en vertelde ze vol enthousiasme over haar doel; namelijk zo veel mogelijk geld voor Haarwensen inzamelen.

De donatie box kreeg een mooi plekje op het podium en bezoekers doneerden gul. Na afloop van de bouwweek, nam Lotte de box ook nog mee naar verjaardagen, waardoor deze nog voller werd. Zelfs zo vol, dat het geld er uit begon te ‘lekken’.

Afgelopen week was het tijd om het geld persoonlijk te overhandigen. Trots vertelde Lotte haar verhaal en gaf zij de zware donatie box aan Patricia van Haarwensen.

Lotte heeft een prachtig bedrag voor Haarwensen opgehaald!
Dank je wel Lotte!


Terug naar het overzicht