Suzette loopt wandelmarathon voor Haarwensen

Suzette loopt wandelmarathon voor Haarwensen

27 oktober 2016

Op 18 mei liet Suzette uit Zeeland haar vlecht afknippen en doneerde deze aan Haarwensen. Daarna besloot zij om te gaan trainen voor de Kust wandelmarathon in Zeeland. Samen met haar moeder liep zij op 2 oktober deze marathon succesvol uit en haalde een geweldig bedrag op voor Haarwensen!

Nadat Suzette haar vlecht af liep knippen begon zij met trainen voor de wandelmarathon. Een zware marathonafstand over asfalt, stranden en door bossen.
Samen met haar moeder maakten ze veel kilometers zodat ze ver genoeg getraind zouden zijn voor de grote dag!
Suzette opende een facebook pagina om mensen op te roepen te doneren, daarnaast spoorde ze familie aan om te doneren en werd er zelfs op het werk van moeders een rondje gedaan met de spaarpot voor Haarwensen.
Ook op de verjaardag van ‘’tante Truus’’ ging er een bakje voor Haarwensen langs.
Suzette haar initiatief werd door verschillende media’s gespot. Zo was zij bijvoorbeeld te zien op Omroep zeeland en stond haar sponsorbrief op verschillende websites en facebook-pagina’s.

Op 2 oktober was het zover en verscheen Suzette samen met haar moeder al vroeg aan de start en begonnen zij hun tocht langs de kust.
Het weer zat helaas niet mee. Met een wegwerpponcho strak omgebonden liepen zij letterlijk door weer en wind.
In totaal hebben de dames 1x pauze genomen om iets warms te eten/drinken en kwamen zij na ongeveer 9 uur wandelen voldaan de finish over.

Suzette kwam afgelopen woensdag haar vlechten brengen samen met de cheque met daarop het opgehaalde bedrag.
Met een grote glimlach liet Suzette ons de cheque zijn van maar liefst €910,- euro!
‘’Ik was verbaasd hoeveel geld ik eigenlijk had opgehaald, zoveel had ik niet verwacht’’ aldus een trotse Suzette.

Wij willen Suzette en haar moeder heel erg bedanken voor de donatie de sportieve prestatie die zij samen verricht hebben. Met jullie donatie kunnen wij bijna een geheel haarwerk financieren!

Bron: https://www.facebook.com/Suzette-voor-Haarwensen-1740612016215141/


Terug naar het overzicht