Basisschool de Achthoek rent meer dan € 5.000 bij elkaar

Basisschool de Achthoek rent meer dan € 5.000 bij elkaar

25 november 2016

Basisschool de Achthoek houdt van sportieve en leuke leerlingen! Daarom organiseerden zij dit jaar wederom weer een sponsorloop voor verschillende goede doelen. Zo’n 2 jaar geleden was Femke, toen een leerling van de school aan het sparen om haar te kunnen doneren. Naast haar vlecht, wilde zij ook graag geld doneren. Om deze reden schreef zij de hiernaast getoonde brief aan haar basisschool. Hierin vraagt zij of Haarwensen het goede doel van de sponsorloop mag zijn. En dat mocht, wel 2 jaar later, maar dat mocht de pret niet drukken.

Femke was trots dat Haarwensen alsnog het goede doel was geworden. Zij heeft dan ook met veel plezier in verschillende klassen verteld wat Haarwensen doet. Zo heeft zij veel leerlingen geïnspireerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ook 2 afgevaardigden van Haarwensen kwamen in de klas langs om te vertellen waar de opbrengst van de sponsorloop voor bedoeld was. En dat heeft indruk gemaakt. Er is namelijk enorm veel geld opgehaald. Meer dan € 21.000,-. Dit bedrag wordt verdeeld onder verschillende goede doelen. Haarwensen krijgt maar liefst € 5.289,-. Een bijzonder hoog bedrag waar wij Femke en alle huidige leerlingen van de school enorm dankbaar voor zijn!

Met deze donatie kunnen er maar liefst 3 kinderen blij gemaakt worden met een prachtig haarwerk gemaakt van echt haar. GEWELDIG!

 


Terug naar het overzicht