Julia organiseerde een geslaagde knipdag bij La Sorella

Julia organiseerde een geslaagde knipdag bij La Sorella

01 december 2016

De 15-jarige Julia uit Zevenhuizen heeft sinds 2 jaar alopecia en is hierdoor het grootste gedeelte van haar eigen haar verloren. Gelukkig heeft ze een manier gevonden om met haar kaalheid om te gaan, maar toch gaat ze niet zonder haar haarwerk de deur uit. Veel mensen uit haar omgeving weten dat ze grotendeels kaal is, maar veel mensen ook niet. ‘’Sommige mensen zien namelijk helemaal niet dat ik eigenlijk een haarwerk draag.’’ En dat wil zij graag houden. Omdat zij haar haarwerk gratis heeft ontvangen wilde zij graag iets terug doen voor de Stichting.

‘’De dames uit kapsalon La Sorella uit Zevenhuizen hebben het haaruitval bij Julia van dichtbij meegemaakt. Ze waren ontzettend betrokken en wilde ons graag helpen iets terug te doen.’’ Samen met Marjanne, de moeder van Julia organiseerden zij een knipdag tijdens een geplande ladies night. Op deze manier konden er naast haardonaties ook fondsen worden geworven.

Het werd een feestelijke avond. De haardonoren kregen alle aandacht tijdens hun bijzondere knipbeurt. Ook Julia stond hen natuurlijk bij, door te laten zien wat er met hun haar zou gebeuren. De meeste haardonoren vonden het erg spannend, maar gingen allemaal tevreden de deur uit.

Afgelopen week kwam Julia samen met haar moeder en Hanna (één van de haardonoren) de ‘opbrengst’ overhandigen. Trots toonden zij de prachtige vlechten en de zelfgemaakte cheque ter waarde van € 300,-.

Julia, Marjanne, kapsalon La Sorella en de haardonoren, heel hartelijk bedankt voor jullie initiatief en inzet! Mede dankzij deze opbrengst kunnen wij weer een ander kind blij maken met een kosteloos haarwerk gemaakt van echt haar.

Bron: https://www.facebook.com/kapsalonlasorella/


Terug naar het overzicht