Jura Hairstyling doneert € 900,-

Jura Hairstyling doneert € 900,-

29 november 2016

Kapsalon Jura Hairstyling is gevestigd in een prachtig authentiek pand aan de Dorpsstraat in Assendelft. De salon bestaat al meer dan 20 jaar en wordt sinds 5 jaar gerund door Ilona Scheffer. Ilona werkt al meer dan 10 jaar in de salon, maar wilde haar 5-jarig jubileum als eigenaar niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Samen met haar vertegenwoordiger van Goldwell bedacht zij een manier om bij dit moment stil te staan. In plaats van cadeaus voor haar klanten, wilde zij iets geven aan mensen die niet naar een normale kapsalon konden gaan. Daarbij koos zij ervoor om voor elke behandeling €1,- te schenken aan Haarwensen.

Gedurende 8 weken zijn er vele behandelingen uitgevoerd en hebben klanten zelfs nog een extra donatie voor het goede doel achtergelaten. Uiteindelijk kon de kapsalon een mooie cheque ter waarde van € 900,- en 4 haardonaties aan Haarwensen overhandigen.

Haarwensen bedankt Ilona en haar medewerkers voor haar inzet. Dankzij dergelijke initiatieven kan Haarwensen gratis haarwerken blijven weggeven.


Terug naar het overzicht