't Haarfeestje haalt mooi bedrag op voor Haarwensen!

't Haarfeestje haalt mooi bedrag op voor Haarwensen!

06 januari 2017

4 studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen hebben op 19 december ’t Haarfeestje georganiseerd in restaurant de hemel te Nijmegen. De projectgroep bestaande uit 4 studenten noemden zichzelf Shevents en hebben geheel zelfstandig ’t Haarfeestje in goede orde opgestart en uitgevoerd. De opdracht voor het organiseren van een evenement werd vanuit school aan de studenten opgedragen en hebben zij met vlag en wimpel afgerond!
’t Haarfeestje heeft maar liefst €268,85 opgebracht, dit gehele bedrag is opgehaald voor Haarwensen.

De bezoekers liepen het terrein op van restaurant de Hemel door een gang van kaarsjes, het werd al snel duidelijk dat er een evenement bezig was speciaal voor Haarwensen. De grote Saartje pop stond bij de ingang van de locatie te wachten.
Eenmaal binnengekomen klom je met de trap omhoog en kwam je binnen in de wereld van ’t Haarfeestje. Bij binnenkomst kreeg elke bezoekers een goed gevulde goodiebag.
Op ’t Haarfeestje waren verschillende mogelijkheden om jezelf te vermaken, van het lakken van je nagels tot zelf chocola of armbandjes maken.
Alle donaties die door bezoekers in de Saartje spaarpotten terecht kwamen, waren bedoeld voor Haarwensen.

De gehele avond stonden er verschillende kapsters te knippen voor Haarwensen, maar het hoogtepunt van de avond was het moment dat 2 dames hun lange lokken afknipten voor Haarwensen. Onder toeziend oog van veel publiek werden de lange kapsels ingeruild voor een korte coupe. De afgeknipte vlechten werden samen met het opgehaalde bedrag gedoneerd aan Haarwensen.

Shevents, wij willen jullie heel erg bedanken voor het initiatief om ’t Haarfeestje te starten en zijn ontzettend blij met de opbrengst. Wij wensen jullie nog veel succes in jullie verdere studeer carrière!


Terug naar het overzicht