Mirthe laat €850 storten op onze rekening

14 juli 2011

Mirthe Jansen is er maar druk mee geweest, haar spaaractie voor de stichting Haarwensen. Vorig jaar las zij in de Donald Duck dat je je lange haren kan doneren, aan kinderen welke hun haren zijn verloren. Dat was echt iets voor haar, dus ze is haar haar gaan sparen. Begin juni was haar staart lang genoeg om afgeknipt te worden. Nadat ze een vlot kort kapsel had gekregen bedacht zij meer te willen doen.

En zo begon haar inzamelingsactie, via een mailing naar alle bekenden, bracht zij iedereen op de hoogte van haar actie. Ook alle kinderen op school hoorde van haar actie. Verder heeft ze haar actie fanatiek gepromoot bij de scouting, de kerk en bij verschillende kapsalons. Dat de mensen enthousiast waren, is niet te ontkennen. Uiteindelijk heeft Mirthe maar liefst €850 euro opgehaald!

Haar ouders zijn ontzettend trots op haar, Stichting Haarwensen is het hier natuurlijk helemaal mee eens! Zelf is ze stiekem ook wel trots op het behaalde resultaat.

Mirthe bedankt voor je bijdrage aan de stichting! Je hebt weer voor meer naamsbekendheid en geld gezorgd, daar is de stichting erg blij mee!

Terug naar het overzicht