Leerlingen Veenlanden college halen €750,- op!

Leerlingen Veenlanden college halen €750,- op!

18 januari 2017

Een aantal leerlingen van het Veenlanden College te Mijdrecht en Vinkeveen hebben voor een project zo’n €750,- opgehaald voor Haarwensen.
Voor het vak entrepenasium konden de leerlingen in kleine groepjes een goed doel uitkiezen en kregen hierbij de opdracht om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

De groepjes leerlingen mochten zelf beslissen hoe ze hun project gingen opzetten en op welke manier zij zoveel mogelijk geld konden binnenhalen. Daarnaast moesten de leerlingen geheel zelfstandig in contact komen met het gekozen goede doel voor bijvoorbeeld het verkrijgen van promotiemateriaal.
Op 17 januari was de laatste dag van dit project en werd er bekend gemaakt hoeveel de leerlingen bij elkaar hebben opgehaald.
Ongeveer 6 groepjes verdeeld over de vestigingen Mijdrecht en Vinkeveen hebben zo’n €750,- opgehaald! De leerlingen hebben van alles uit de kast gehaald om dit doel te bereiken; verkoop van bordjes met quotes, pepernoten of cupcakes maar ook werden er lege flessen opgehaald en was het statiegeld bestemd voor Haarwensen!

Wij zijn ontzettend blij met dit bedrag en willen alle leerlingen die zich ingezet hebben voor Haarwensen heel erg bedanken!


Terug naar het overzicht